Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

Slanking og kosthold.com - Trim
Nye anbefalinger for vektreduksjon fra helsedirektoratet.
Sosial- og helsedirektoratet har endret sine anbefalinger til vektreduksjon, og kommer med nye retningslinjer for daglig aktivitet som dem som skal oppnå en god helseeffekt.

Les mer

Ned i vekt med menneskets beste venn
Utallige undersøkelser viser at hundeeiere er i bedre form enn andre mennesker. Lurer du på hvorfor? Den enkleste forklaringen er den daglige mosjonen hundeeiere får, men det er også andre årsaker.


Les mer

Hvordan motivere seg for slanking og trening?
Det er lett for å vende tilbake til gamle vaner når den første treningsiveren har lagt seg. Ofte så skyldes dette at ting kommer i veien og at man rett og slett har mest lyst til å bare ligge på sofaen å ta en hvil.

Les mer

Stavgang Norges mest populære slankemetode
Over 150.000 Nordmenn har nå gått til anskaffelse av turstaver for å gå stavgang. Nå kaster treningsentrene seg på den nye mosjonsbølgen. Dette er en meget gunstig måte å mosjonere på.

Les mer

Bli mer aktiv
Det største problemet folk møter når de ønsker en økt grad av aktivitet i sin hverdag er ofte tidsnød. Vi gir dere våre beste tips til en økt grad av aktivitet i din hverdag.

Les mer

Vekttap og kroppsforming
Nå er fremtidens treningsapparater her. Nå kan du forme kroppen på rekorttid med fantastiske resultater som aldri er blitt sett før. Kanskje kan denne nye treningsformen være noe for deg?


Les mer


Få en sterk kropp uten å trene
Du trenger ikke trene på helsestudio for å få en sterk og sunn kropp. Her gir vi deg noen gode tips til hvordan du kan komme i form utenfor treningsstudioet og heller bruke tiden hjemme.

Les mer


 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010