Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

 

Svømming er en meget bra aktivitet for deg som ønsker å gå ned i vekt. Svømming er skånsom mot kroppen din, og er perfekt for deg som er plaget med belastningsskader.

Svømming er kanskje den beste måten å gå ned i vekt på for dere som er overvektige. Det er en treningsform som gir høy forbrenning og skåner kroppen for belastninger.

Svømming er en meget god treningsform for alle som ønsker å slanke seg. En times svømming gir en forbrenning på hele 500 kalorier. Ved å svømme et par ganger i uken vil en bedre både styrken og kondisjonen. En bør svømme i minimum 20 minutter eller mer hver gang.

Det er mest gunstig å svømme i basseng som er godt oppvarmet fordi dette gir en høyere grad av forbrenning av fettenergi. Svømming er også mye mer lystbetont enn f.eks jogging og de fleste liker å svømme meget godt. Ikke minst kan du belønne deg selv med badstu eller boblebad etter treningen.

Svømming er meget gunstig for dere som er overvektige fordi det gir en meget liten belastning på kroppen din. Du bærer kun fem prosent av din egen vekt når du er i vannet. Belastningen på kroppen din er minimal, og derfor passer svømming mer eller mindre til absolutt alle.

Svømming er like godt for sinn som for kropp. Vannet føles avslappende og er ikke minst meget nedstressende. Her får du to ting på engang, trening og avslapping. Kan det bli bedre?

Svømming er også meget billig i forhold til treningssenter og likende treningsformer. Prisene varierer veldig fra svømmehall til svømmehall, men et klippekort med 20 kort koster i storbyene ca 800 kr. Barn, studenter og honnør er det egne priser for. 


 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010