Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

Slanking og kosthold.com - Trening
Forbrenn mer kalorier ved å gå i et lavere tempo!
Er du overvektig og ønsker å gå ned i vekt? Da bør du sette ned farten når du er ute å går. Ny forskning viser nemlig at kroppen da forbrenner mer kalorier. Gange i variert terreng er det mest effektive.

Les mer

Svøm deg slank
Svømming er kanskje den beste måten å gå ned i vekt på for dere som er overvektige. Det er en treningsform som gir høy forbrenning og skåner kroppen for belastninger.


Les mer

Kvinner og vekttrening
For hver kg muskelmasse du legger på deg så øker din daglige forbrenning med oppimot 90 kalorier. Dette utgjør en reduksjon av kroppsfett på 6- 7 kg i året. Styrketrening er derfor meget bra for kvinner som ønsker vektreduksjon.

Les mer

Bli slank med effektiv kondisjonstrening
Kondisjonstrening er den mest effektive måten å gå ned i vekt på. Aerob trening gir mange helsebringende effekter og gir høy grad av fettforbrenning. Det er også en metode som gir deg raskt resultat.

Les mer

Tren styrke med manualer hjemme
Du trenger ikke å gå på et dyrt helsestudio for å begynne med styrketrening. Du får like god effekt om du trener hjemme. Her er et meget bra treningsprogram for nybegynnere som kan brukes hjemme.

Les mer
Veien mot en flottere mage
Hvem ønsker seg vel ikke en vaskebrettmage? En real sixpack er faktisk nærmere enn du tror. Med riktig fremgangsmåte er dette enklere å oppnå enn hva de fleste tror.


Les mer

4 viktige faktorer for fremgangsrik trening
Det er 4 viktige holdepunkter som bør være inkludert i et hvert treningsopplegg for at det skal gi fremgang. Hvis du følger våre 4 enkle råd, er du langt på vei mot målet ditt.

Les mer

Lurer du på hvor mye du forbrenner?
Her er en god oversikt over hvor mange kalorier du forbrenner ved ulike aktiviteter. Utgangspunktet er en person som veier 70kg. Veier du mer, forbrenner du mer.

Les mer

Mennesker med astma bør trene
Studier viser nå at asmatikere vil få økt livskvalitet hvis de trener regelmessig og riktig. Dette vil gi dem økt overskudd i hverdagen og bedre lungekapasitet som igjen gir dem økt livskvalitet.


Les mer

Mindre og fastere rumpe?
Ønsker du deg sprettrumpe? En liten snerten og fast rumpe? Da bør du lese den enkle oppskriften vi har laget for å oppnå ditt mål. Målet kan være mye enklere å oppnå enn hva du tror.


Les mer 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010