Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

Slanking og kosthold.com - Anbefalte produkter
Spis som du er!
I følge forfatteren er det din kroppskjemi som bestemmer hvilken diettype du tilhører og dermed hva som er ditt optimale kosthold. En diett som virker for noen, kan ha motsatt virkning for andre.

Les mer

Trening uten studio
I denne boken presenteres et seksukers treningsopplegg som man kan følge, uke for uke, på egen hånd. Her kan man blant annet lese om hvordan man øker stoffskiftet og dermed forbrenningen.

Les mer

365 sunne middager på en halv time
De 365 sunne og velsmakende middagene du finner i denne boka bygger på teorien om råvarene må være friske og av god kvalitet, og at maten bør tilberedes slik at mest mulig av næringsstoffene beholdes

Les mer

Malibu Pilates Chair
Bli slank og sexy, og klar for stranden med Malibu Chairs enestående kombinasjon av justerbare fjærer og enkle cardio-øvelser. Du vil forme legger, armer, rumpe, lår og magemuskler.

Les mer

Rock'n Roll Stepper
Rock'n Roll Stepper er den morsomme, effektive og NYE måten å trene. Det er bevegelsene fra side til side som gjør at du får en fettforbrennende kardiotrening.

Les mer
Gymform Duo
Nå kan du enkelt og greit trene hele kroppen.
Gymform Duo gjør treningen for deg. Forme, styrke og få definerte muskler raskt og helt uten anstrengelser.

Les mer

Orbitrek Platinum
Nå kan du forbrenne kalorier og trene musklene uten at du trenger og gå på helsestudio. Orbitrek Platinum er den avanserte treningsmaskinen for hele kroppen.

Les mer
 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010