Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

Slanking og kosthold.com - Naturprodukter
CLA
Forskning har dokumentert at de forskjellige fettsyrene har positiv virkning på helsen. Når dette tilskuddet tas reduseres kroppsfettet uten tap av muskulatur. CLA er også meget bra for dem som sliter med underhudsfett

Les mer

Jern
Jern har mange funksjoner i kroppen, der transport av oksygen til cellene er den mest kjente. Våre viktigste kilder til jern er rødt kjøtt, fisk, fjærkre, kornvarer, frukt, belgfrukter og grønne bladgrønnsaker

Les mer

Epleedikk med krom
Hvem ønsker vel ikke en litt slankere linje? Epleeddik er et godt hjelpemiddel for å komme i gang med å nå ditt mål. Epleeddik med krom er et ypperlig tilskudd for deg som vil ned i vekt.

Les mer

Mineraler
Mange har hørt at mineraler er viktig men lurer kanskje på hva det egentlig er. Mineraler er grunnstoffer som finnes i naturen, og mange er viktige byggestener for kroppen vår.

Les mer

Kosttilskudd ved vektreduksjon
Alle som vil ned i vekt må redusere sitt energi inntak eller øke energiforbruket. Det vil si spise mindre eller mer fysisk aktivitet. I en slik periode kan det være viktig å ta tilskudd for å tilføre kroppen viktige byggestoffer.

Les mer
Redusan
Dokumentert gjennom vitenskapelige tester, og har en positiv effekt på vekten og kolesterolnivået. Redusan inneholder det meget virksomme stoffet chitosan som er et unikt kostfiber som utvinnes fra rekeskall.

Les mer

CLA reduserer fettet rundt magen
En ny studie viser nå at CLA har en effektiv virkning på bukfettet, og da spesielt hos menn. Undersøkelses viser at CLA er også effektiv på andre fettlagre på kroppen, og ikke kun virker inn på bukfettet.

Les mer

Shapeworks Quikstart
Vektprogram-systemet er utviklet for å hjelpe til med å gjøre livet enklere for deg. Gå ned i vekt på en sikker måte. Shapeworks består av en mix av måltidserstatter, multivitaminer, proteiner og fiber og urtetabletter.

Les mer


 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010