Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

Kosthold - Matoppskrifter
Spice opp kostholdet ditt med en sterk kyllingsuppe
Vi nordmenn har godt av å variere kostholdet vårt litt til mer enn de tradisjonelle norske matrettene. Så hvorfor ikke prøve denne sterke kyllingsuppen i kostholdet ditt en dag? 1 porsjon inneholder 400 kalorier.

Les mer

Kosthold tips - En rask og god kyllingsandwich
Kyllingsandwich er meget enkelt å lage og samtidig veldig godt. Har du gått lei av tørre og kjedelige brødskiver og ønsker å gjøre kostholdet ditt litt mer spennende? Da bør du prøve denne sandwichen.

Les mer

Laksefilet med lime-pesto og spinatsalat
Dette er en nydelig og enkel oppskrift for deg som er glad i laks. Oppskriften baserer seg på en porsjon. Retten er enkel å lage og krever ikke lang tid. En porsjon inneholder 350 kalorier.

Les mer

Vinmarinert fiskefilet
Dette er en nydelig middagsrett basert på fisk av valgfri sort. Retten tar litt tid å lage og er kanskje ikke av enkleste sort heller, men resultater er fantastisk og denne retten kan være idell hvis du ønsker å vise dine kokkekunstner.

Les mer

Lakseburger
Hamburgere trenger ikke være usunt. Denne oppskriften på en fantastisk god lakseburger bør prøves. Her får du sunn og god mat som smaker veldig godt. Perfekt hvis du har barn i huset som ikke liker fisk.

Les mer

   

 
 


 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010