Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

 

Undersøkelser viser at jevnlig inntak av sitrusfrukter gir mange gode helseeffekter. For dem som ønsker et sunt kosthold og samtidig ønsker å gå ned i vekt så er sitrusfrukter meget bra.

Sitrusfruktene som blant annet er appelsiner og mandariner har mange gode helseeffekter. Disse fruktene inneholder flere vitaminer som gir store fordeler ved slanking.

Sitrusfrukter, som appelsiner, grapefrukt, mandariner, sitron og lime inneholder alle høye konsentrasjoner av C-vitamin. Denne C-vitaminen har en fettforbrennende kvalitet.

Vitamin-C forbrenner effektivt til fett. Den reduserer dets innhold og kan kondensere (smelte) eller fortynne fett. Ved å fortynne fett, blir det mindre effektivt og lettere å skylle ut av kroppen.

Vitamin C jobber også mot lagret kolestrol. Vitamin C kan hjelpe til med å forbrenne kolestrolet og dermed gjøre det vanskelig for kolestrolet å dannes i blodkarene.

Ved å tilføre sitrusfrukter til din daglige diett, vil du øke metabolismen og dermed øke din evne til å bli kvitt fett, samt det vil også hjelpe deg å kontrollere ditt kolestrolnivå. 


 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010