Kosthold
Slanking
Trening
Trim
Naturprodukter
Matoppskrifter
 
Annonsering
Linker
Forside

Kosthold

Kosthold og epler
Kosthold er viktig for en travel hverdag og epler er ofte bra som en rask matbit når tiden ikke strekker til. Vi har lenge visst at et eple om dagen er bra for kostholdet vårt, men nå viser det seg at det kan også forebygge blodpropp.

Les mer


Kosthold tips - Hvitløkspulver reduserer kolesterolet
Du har kanskje fra før hørt at hvitløk er bra for ditt kosthold? Men visste du at hvitløkspulver eller hvitløkstabletter har en meget god effekt på kolesterolet ditt? Tilfør hvitløkspulver i ditt kosthold og få en bedre helse i fremtiden.

Les mer


Er lettbrus bra for kostholdet?
En ny studie viser at lettbrus kanskje ikke er like heldig for kostholdet som hva folk tror. Studien viser at lettbrusen gjør at du spiser meg grunnet at en ikke oppnår samme metthetsfølelse. Prøv å redusere brusinntaket i kostholdet ditt.

Les mer

Kosthold tips fra Norsk ernærings professor
En norsk professor anbefaler nå nordmenn å fjerne brødet i ditt daglige kosthold. Hvis du ønsker å gå ned i vekt bør du kutte ut brødet da dette kan gjøre deg tykk hevder han.

Les mer

Kosthold advarsel
Nordmenn er det folkeslaget som drikker mest brus i hele verden. Dette er meget bekymringsfullt. Ekstra bekymringsfullt er det å se at undersøkelsen også viser at dette også gjelder barn og unge.

Les mer

Riktig kosthold for å gå ned i vekt etter fødselen
Mange kvinner ønsker å komme tilbake til den figuren og vekten de hadde før graviditeten. Dette viser seg for mange å bli vanskeligere enn de selv trodde. Kostholdet spiller da en meget viktig rolle og her får du noen råd og tips.

Les mer

Sliter du med cellulitter? Kostholdet ditt kan være årsaken
Nye undersøkelser viser at så mange som opptil 80-90 prosent av alle kvinner har cellulitter. Her får du noen gode tips til hvordan du kan bli kvitt dem ved å endre på ditt kosthold.

Les mer


En god grunn til å droppe Cola fra kostholdet ditt
De fleste vet sikkert at Cola ikke er særlig sunt og at brus inneholder mye sukker. Men en ting du kanskje ikke visste er at ny forskning nå viser at mye Cola drikking kan føre til benskjørhet.

Les mer


Ønsker du deg bedre kosthold? Tilfør Havre
Havre er uten tvil et undervurdert kosttilskudd og kanskje den beste måten å starte dagen på. Havre er også meget rimelig å kjøpe så her er det mange fordeler å hente.

Les mer


Usunt kosthold er livsfarlig
Verdens helseorganisasjon har utarbeidet en rapport som konkluderer med at Junk-Food og annen hurtigmat er en større trussel mot menneskeheten enn sykdommer som AIDS.

Les mer

Kosthold og trening
Frokosten er som kjent det viktigste måltiden i løpet av dagen, men matinntaket etter trening er faktisk nesten like viktig. Kosthold og utbytte av treningen står nær knyttet til hverandre.

Les mer

Riktig kosthold? Kutt ut de fem S-ene
Hvis du ønsker å gå ned i vekt så er det viktig å vite en del om kosthold og fysisk aktivitet. I denne artikkelen presenterer vi begrepet de fem S-ene som sier noe om hva du bør kutte ut i kostholdet ditt.

Les mer

Sitrusfruktene er meget bra for kostholdet ditt
Sitrusfruktene som blant annet er appelsiner og mandariner har mange gode helseeffekter. Disse fruktene inneholder flere vitaminer som gir store fordeler ved slanking.

Les mer 


 


Slankingogkosthold.com | Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Slankingogkosthold.com 2010